آموزش تزیین کاپ کیک های جالب(۱)

dew

تزیین کیک های فنجانی یکی از جالب ترین و هیجان انگیز ترین قسمت های شیرینی پزی ست . شما می توانید به آسانی و تنها با یک روش منحصر به فرد و ساده یک کیک کاپ فوق العاده زیبا داشته باشید . نوع تزیین کیک های فنجانی وابسته به سلیقه ی شما و مناسبت های استفاده از آن می باشد . اگرچه امروزه استفاده از خمیر فوندانت می تواند شما را دز تزیین انواع کیک ها و شیرینی ها یاری دهد اما متداول ترین روش برای تزیین کیک های فنجانی استفاده از خامه ریز و ماسوره های مخصوص ست .

 

 

 

خامه ریز

 

در این قسمت ساخت کیک های فنجانی به شکل جغد را به شما آموزش می دهیم . ساخت کیک به شکل جغد کاملا ساده اما نیازمند دقت بسیاری می باشد .

 
کاپ کیک جغد

 

همان گونه که در شکل مشاهده می کنید موارد مورد استفاده عبارتند از :

۱- کاپ کیک

۲- بیسگویت های گرد شکلاتی

۳- اسمارتیز

۴- خامه شکلاتی

بدین منظور بعد از پوشاندن کیک ها با خامه شکلاتی . یکی از بیسگویت ها را از قسمت کرم دار جدا کرده و به عنوان چشم جغد روی خامه میچسبانیم . سپس با استفاده از اسمارتیز قهوه ای رنگ ، مردمک چشم پرنده را قرار می دهیم . به عنوان بینی هم می توان از یک اسمارتیز با رنگ متفاوت استفاده کرد . به همین راحتی و خوشمزگی

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *